Säljansvarig till spännande mässprojekt

 

Säljansvarig till spännande mässprojekt

 

Artexis Easyfairs Group är ett av Europas ledande mässbolag, som arrangerar 125 evenemang i 16 länder och driver 8 anläggningar i Benelux-länderna och Skandinavien. Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två varumärken, Artexis som äger och driver mässanläggningarna, Kistamässan och Malmömässan och mässarrangören Easyfairs, som genomför över 50 egna mässor årligen i Norden. Läs mer på easyfairs.com

 

Arbetsbeskrivning:

 

Vi expanderar och söker nu flera drivna och engagerade kollegor till våra svenska mässprojekt. Som säljare på Easyfairs ansvarar du för att bearbeta utställarprospekts och sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Du ansvarar för hela införsäljningsprocessen. Du och ditt team är sedan på plats när din mässa arrangeras. Här får du möjlighet att träffa såväl kunder som besökare och uppleva resultatet av ert arbete.

 

Kvalifikationer:

  • Du har dokumenterat goda resultat av B2B försäljning via telefon och ute på fältet
  • Är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat
  • Du är lösningsorienterad och har en stark förmåga att övertyga/påverka 
  • Utbildning inom försäljning är meriterande

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett expansivt, entreprenörsdrivet bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du erbjuds nu en spännande utmaning att vara med att skapa, forma och utveckla en mässa. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen lön, vår lönemodell innebär en fast grundlön samt ett mycket generöst provisions- och bonussystem. Arbetstider 8-17, flextid tillämpas. Placering i Västra Frölunda.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde är snarast möjligt. Sänd din CV samt personligt brev till Christa.Henning@easyfairs.com.

Välkommen med din ansökan!